Indtast din søgning
 


Persondataloven

RamCph er ansvarlig for håndtering af de personoplysninger, som oplyses af vores kunder i forbindelse med køb. Vi indhenter kun de persondata som er nødvendig for os. Det vil sige; navn, mailadresse, postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og betalingsoplysninger.

RamCph indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Gennemfører et køb på RamCph.dk
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål på mail
  • Deltager i konkurrencer

Ramcph, Engerødvej 47, 3200 Helsinge, CVR 40840168, er dataansvarlig for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på RamCph.dk. 
Vi sælger ikke dine persondata til en tredjepart, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi behandler alle dine persondata strengt fortroligt. Oplysningerne opbevares i op til 5 år i henhold til lovgivningen. Vi følger persondataloven. Det betyder, at du til hver en tid har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har om dig som kunde. Det er udelukkende ansatte i RamCph, som har adgang til de personlige oplysninger, som omhandler kunden.

Som dataansvarlig benytter RamCph sig af godkendte databehandlere. Følgende virksomheder behandler data for RamCph.dk
  • Google
  • Facebook
  • Dandomain
  • GLS
  • PostNord
  • Nets.eu
  • Onlineplus
RamCph´s webshop og betalingssystem går gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Personoplysningerne som du oplyser på vores hjemmeside, vil blive opbevaret hos DanDomains datacentre på servere i Danmark.
 
Cookies – når du benytter www.RamCph.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som lægges på din computer i forbindelse med dit besøg på vores webside. Filen holder styr på, hvad der sker under dit besøg og vil kunne genkende din computer. Det indsamlede datamateriale er til statistisk brug, så vi hele tiden kan optimere vores webside.
En cookie er ikke et program og indeholde ikke virus.

 
#ramcph.dk på instagram